Scheren Turkse stijl – Since 2008

Een scheerbeleving bij de kapper is altijd een bijzondere ervaring, maar een scheerbeurt bij kapsalon Umit is iets heel speciaals. De Turkse cultuur heeft een lange geschiedenis van het scheren en verzorgen van baarden en gezichtshaar, en dit komt tot uiting in de kwaliteit en het vakmanschap van de scheerbeleving.

Een scheerbeurt bij Kapsalon Umit begint vaak met een uitgebreide reiniging en voorbereiding van de huid. De kapper begint met het wassen van het gezicht en de baard, gevolgd door het aanbrengen van een warme handdoek om de poriën te openen en de huid te verzachten. Vervolgens wordt er scheercrème of scheergel aangebracht om de huid en het haar te beschermen en het scheermes soepeler over de huid te laten glijden.

Wat volgt is een nauwkeurige scheerbeurt, waarbij de kapper met een open scheermes of een veiligheidsscheermes het gezichtshaar in verschillende richtingen afscheert. Dit zorgt voor een bijzonder gladde scheerbeurt en een strakke afwerking van de baardlijn en bakkebaarden. Tijdens de scheerbeurt kan de kapper ook het gezicht masseren om de spieren te ontspannen en eventuele spanningen in het gezicht weg te nemen.

Na de scheerbeurt volgt een nieuwe warme handdoek om de huid te kalmeren en de poriën te sluiten. Dan wordt er aftershave lotion of balsem aangebracht om de huid te hydrateren en te verzorgen. Dit zorgt voor een fris en verkwikkend gevoel, en de geur van de aftershave geeft een subtiele en aangename geur af.

Een scheerbeurt Kapsalon Umit is niet alleen een zorgvuldige behandeling van de huid en het haar, het is ook een sociale ervaring. Tijdens de scheerbeurt is er een gezelligheid in de kapsalon. De Turkse cultuur staat bekend om zijn gastvrijheid en warmte, en deze eigenschappen zijn ook terug te vinden in de scheerbeleving bij ons.

Een scheerbeurt bij kapsalon Umit heeft veel voordelen. Het biedt een bijzondere ervaring die ontspannend en verfrissend is. Daarnaast zorgt het voor een zachte en gladde huid en een goed verzorgde baard en snor. Kortom, een scheerbeurt bij Kapsalon Umit is een ervaring die je niet snel zult vergeten en die zeker de moeite waard is om te proberen.

Zien we je snel?